Jazz cu Harry Tavitian la vernisajul expoziției SENS[E]

Afiș

Vineri 6 septembrie 2019 voi avea un scurt recital la vernisajul expoziției SENS[E], la Muzeul de Artă Constanța. Vernisajul va începe la ora 16. Criticul de artă Doina Păuleanu va prezenta expoziția, va urma vizitarea acesteia de către participanți și apoi recitalul meu. 

Sunt un vechi susținător al sincretismului artelor. Jazzul a fost în permanență deschis pentru a intra în dialog cu celelalte arte.
Îmi aduc aminte cu plăcere de alte vernisaje la care am cântat: cel al graficianului Marcel Chirnoagă, al plasticienei Klara Tamas, al caricaturistului Mihai Stănescu, al pictorului Valeriu Mladin, al graficienilor Ion Tițoiu și Maria Lukts.
Unul dintre Atelierele de improvizație pe care le-am organizat la Muzeul de Artă Constanța a fost în compania lucrărilor plasticienei Heike Fescharek, având ca invitată formația de muzică contemporană Partita Radicale din Germania (1994). Publicul și lucrările au stat laolaltă iar noi, muzicienii, am intrat în dialog de lucrările expuse.
 
Despre ideea expoziției:
„Cei trei artiști își vor prezenta propriul lor sens al lumii, care, într-o mare măsura este determinat de țările din care provin: Philip Barnes este din nordul Angliei, Cristopher Cristobal Newberry este din Mexico City iar Tudor Titzoiu este din Constanta, Romania”.

Aștept cu bucurie și evenimentul de vineri, mai ales că este vorba de noua generație de plasticieni – unul dintre ei, Tudor Tițoiu, fiind constănțean.

Eventul pe Fb: https://www.facebook.com/events/2370576323003565/

 

 

 

 

Un răspuns to “Jazz cu Harry Tavitian la vernisajul expoziției SENS[E]”

  1. harrytavitian Says:

    Alte info despre eveniment și cei trei artiști: https://www.ziuaconstanta.ro/in-constanta/evenimente-in-constanta/vernisajul-sens-e-la-muzeul-de-arta-din-constanta-699630.html?fbclid=IwAR1omdfclSmyRYQ_8SToQQJ0UFEndyLbyFS9sxT153OdXwAQZSx6ns-ZUO8#.XXFq9LiLk1E.facebook

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: