Mobilizare generala la biserica Sfantul Mina, duminica 26 mai! Parintele Picu se intoarce!

Parintele Nicolae Picu si Harry Tavitian

„…pe cele slabe ale lumii le-a ales Dumnezeu ca să-i dea de rușine pe cei tari”. Sfântul Apostol Pavel (1Cor 1, 27)

Duminica 26 mai, in Duminica a 4-a dupa Pasti (a Slabanogului…), fac apel la toti constantenii care cunosc situatia inadmisibila de la biserica Sfantul Mina, sa vina alaturi de noi. Desi eram plecat din Constanta intr-un turneu de concerte, ma intorc acasa pentru ca sa fiu duminica la Sfanta Liturghie. Va asteptam incepand cu ora 10, pe pajistea dintre biserica si Centrul Arca pentru tineri cu handicap.

Parintele Nicolae Picu, ctitorul bisericii Sfantul Mina si unul dintre adevaratii slujitori ai lui Hristos si ai turmei Sale, se intoarce langa credinciosii sai. Impreuna cu Parintele trebuie sa hotaram ce vom face mai departe.

Biserica este a credinciosilor, Hristos este capul Bisericii si Casa Domnului nu trebuie sa fie transformata in „pestera de talhari” (Lc, 19).

Dragi credinciosi si preoti! Daca v-ati saturat sa fiti sfidati si considerati doar vaci bune de muls, va asteptam alaturi de noi!

Asociatia Sfantul  Mina face apel la societatea civila pentru a o sustine. Este vorba de un atac fara precedent la adevarata menire a Bisericii si la legile statului de drept.

Dati telefoane si emailuri si chemati-i duminica pe cei care il cunosc pe parintele Picu, iubesc biserica Sfantul Mina si pe ocrotitorul ei. Ne gasiti si pe Facebook, pe contul meu: https://www.facebook.com/harry.tavitian.7?ref=tn_tnmn pe contul Asezamintele Sfantului Mare Mucenic Mina https://www.facebook.com/asfmina.ro?fref=ts si Sustin biserica Sf Mina si pe Parintele Picu Nicolae https://www.facebook.com/pages/Sustin-biserica-Sf-Mina-si-pe-Parintele-Picu-Nicolae/463411733731818?fref=ts.

Despre adevarul privind situatia de la Sfantul Mina, informatii pe larg aici: http://asezamintelemareluimucenicmina.wordpress.com/

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: