Corneliu Stroe are in continuare nevoie de ajutor

„Blues pentru un prieten” – Concert pentru inima lui Corneliu Stroe – 27 iunie 2011 Sala Arcub Bucuresti. Foto Radu Sigheti

Aici anuntam concertul: https://harrytavitian.wordpress.com/2011/06/25/luni-27-iunie-cantam-la-arcub-pentru-corneliu-stroe-care-are-mare-nevoie-de-ajutor/

Multumesc prietenilor stiuti si nestiuti care au venit la concert. S-au vandut 85 de bilete. Dupa ce a scazut cheltuielile, Cornel a ramas doar cu 1000 de Euro. Cum spuneam, doar operatia a costat peste 6000 de Euro si are in continuare nevoie de ajutor.

Cine mai doreste sa il ajute pe Cornel o poate face in contul (in lei): RO 86BTRL 0140 1201 C 38096XX; titularul contului e Stroe Maria (sotia lui Cornel). Orice contributie cat de mica este binevenita.

Nu in ultimul rand, pentru Cornel au fost extrem de importante toate cuvintele de incurajare si faptul ca a simtit ca nu e singur. Va multumeste tuturor.

Anunțuri

Etichete: , , , ,

Un răspuns to “Corneliu Stroe are in continuare nevoie de ajutor”

  1. Harry Says:

    Il puteti contacta pe Cornel si direct, la adresa de email: corneliu_stroe@yahoo.com, pe pagina sa de Facebook (Corneliu Stroe) sau pe pagina de Facebook a fiicei lui, Roxana Stroe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: