Vreau vacanta!

Duo Harry Tavitian – Cserey Csaba
Foto Fülöp Zoltán (multumesc!) Miercurea Ciuc, Cetatea Miko, 2 august

De multe ori ma intreaba unii prieteni sau reporteri daca in aceasta perioada sunt in vacanta. Si sunt cam descumpanit: de fapt, din 1987 cand statul comunist mi-a facut cadou libertatea (adica mi s-a restructutat postul de la sectia muzicala a Bibliotecii Judetene Constanta) nu stiu daca sunt intr-o vacanta permanenta sau de fapt, muncesc fara intrerupere…
Erau insa inainte si perioade cu mai putine concerte. In vara asta e insa pe dos: de-abia m-am intors de la o serie de concerte si trebuie sa plec iarasi. Am reusit sa mergem, vara asta, doar cateva seri sa facem baie in ghiol, la Techirghiol…

Voi avea trei concerte cu percutionistul Cserey Csaba:

  • Vineri 24 august ora 20, Teatrul din Carei

La toate trei concertele intrarea este libera.

Cateva cuvinte despre seria de concerte de la care m-am intors: Festivalul « Blue Train » de la Brasov, Festivalul de Jazz „Varna Summer” din Bulgaria si concertul de la Miercurea Ciuc, cu ocazia zilelor orasului.

Toate trei, foarte bine organizate – din pasiune pentru jazz, cu atentie si prietenie fata de muzicieni; public mult si deosebit de bun peste tot (la Varna, inclusiv fani din Constanta).

Mi s-a parut a fi mai mult decat o simpla intamplare ca atat lui Dorin Pipos (patronul Clubului Blue Train din Brasov, unde cei care au nostalgia fostului nostru club de jazz din Constanta, pot merge si gasi aceeasi atmosfera de lucru facut intru bucuria jazzului), cat si Primarului orasului Miercurea Ciuc, Ráduly Róbert Kálmán pasiunea pentru jazz li se trage de la doua concerte ale mele: lui Dorin, de la concertul de Craciun din 1987 – chiar pusesem o poza de la acel concert pe blog – si domnului primar, de la un concert din 1988 de la Ploiesti, de la Casa de Cultura a studentilor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: