ORIENT EXPRESS in Budapest, next week

La concertul de la Budapesta, Orient Express-ul il va avea ca „special guest” pe acordeonistul armean David Yengibaryan.

David Yengibaryan este nascut in 1976 la Yerevan. De peste 10 ani este stabilit in Ungaria, unde si-a castigat rapid un loc pe scena concertistica. Din 1999 are propria formatie; are deja doua compact discuri sub nume propriu « Tango Passion » si « Pandoukht » – titlul este un cuvânt armenesc care inseamna cel exilat, care nu mai traieste in tara sa natala. A facut muzica de scena si de film si a jucat in mai multe piese de teatru. A concertat la Paris, Londra, Amsterdam, Viena si la Edinburgh.

Harry Tavitian: „L-am cunoscut pe David in 2005, in Ungaria si mi-a placut foarte mult. Este un tanar foarte talentat a carui muzica este un amestec de folclor armenesc si Astor Piazzola. Stapaneste foarte bine arta improvizatiei si este foarte comunicativ. Am cantat numeroase concerte in duo, atat in Ungaria cat si in Romania. Incepand din 2006 David a fost invitat al Orient Express-ului in Romania, Italia si Austria”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: